Fruit Express

Prijzen vers fruit

Fruit Expres levert een goede kwaliteit fruit in rieten manden, klaar om af te happen. U kunt eenmalig fruit bij ons bestellen maar ook kiezen voor een abonnement. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te spreken.

Onze manden zijn gevuld met appels, peren, sinaasappels en druiven aangevuld met fruit van het seizoen zoals aardbeien, nectarines, mandarijnen en perziken. We vullen ze met 30 stuks fruit voor bedrijven of afdelingen met 5 tot 10 werknemers. De manden met 45 stuks fruit zijn over het algemeen voldoende voor 8 tot 15 werknemers.

  • Een mand met 15 stuks fruit kost: € 11,50 *
  • Een mand met 30 stuks fruit kost: € 21,50 *
  • Een mand met 45 stuks fruit kost: € 29,95 *

* inclusief levering en BTW en exclusief statiegeld 2 euro

Door fiscale regelingen kunt u per werknemer voor € 2,75 per week kosteloos aan fruit verstrekken.

Losse bestelling

Wanneer u besluit een fruitmand los te bestellen, krijgt u op het afgesproken tijdstip een mand met 15, 30 of 45 stuks fruit. U betaald voor het fruit en statiegeld voor de mand. Wij komen de mand 7 dagen later weer ophalen. Als de mand in goede staat verkeerd, krijgt u het statiegeld retour.

Abonnement

U kunt er ook voor kiezen een abonnement af te sluiten. U krijgt dan op de afgesproken dag(en) een fruitmand met daarin 15, 30 of 45 stuks fruit. U bent dan verzekerd van vers fruit voor u, uw werknemers en uw klanten.

Bij het afsluiten van een abonnement ontvangt u 5% korting en berekenen we geen statiegeld voor de mand (bij verlies of diefstal zal wel statiegeld berekend worden). We sturen maandelijks een factuur.